Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Кременці представили кандидатів в депутати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ»

На замковій горі Бона – майбутні представники влади. У Кременці презентували кандидатів до обласної, районної та міської рад. Вони братимуть участь у місцевих виборах – 25 жовтня від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Головою Кременецької громади, до якої увійде 17 сільрад, готовий стати ветеран АТО Андрій Біндас. Чоловік має досвід роботи в місцевому самоврядуванні, знає як створювати робочі місця і залучати інвесторів. Та головне, каже, працюватиме чесно заради розвитку рідного краю.

– Той стан речей, який є в громаді, дістав. Люди заслуговують на краще майбутнє. Маємо в найближчі п’ять років змінити ситуацію докорінно і в міській інфраструктурі, і в обслуговуванні наших людей, підтримати розвиток місцевого бізнесу, щоб він наповнював міський бюджет громади, – кандидат на посаду міського голови Кременецької ОТГ Андрій Біндас.

У його команді підприємці, освітяни, люди, які мріють про успішну ОТГ. Вони мають намір відновити історичну значущість містечка і створити комфортні умови для туристів.

– Вирішив йти разом з командою Андрія Біндаса, тому що ми з ним однодумці і маємо багато спільних думок про те, як повинен розвиватися Кременець і як покращити ту ситуацію, яка склалася зараз, – кандидат у депутати до Тернопільської облради Олег Лубяницький.

– У нас є місця, де ми можемо робити нові етнофольклорні фестивалі і тим самим закликати людей. І знову ж таки, це інвестиція у наш міський бюджет, – кандидатка в депутати до Кременецької міської ОТГ Юлія Непомяща.

Перші кроки розвитку громади написали в програмі «Кременець – місто майбутнього».

– Сьогодні тут зібралися люди справи, патріоти, господарники. Люди, які уже своєю працею, своїм досвідом мають що сказати, мають що запропонувати місту. Сьогодні ми презентували програму «Кременець – місто майбутнього», завдяки якій громада стане красивою та перспективною, – голова Тернопільського осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Володимир Болєщук.

Разом, впевнені, вдасться збудувати краще майбутнє свого краю, у якому захочеться жити і розвиватись. А Кременецька громада буде не лише однією з найбільших, а стане однією з найпривабливіших.

Коронавірус на Тернопільщині: виявили 243 хворих протягом доби

У Тернополі львів’янин обікрав автомобіль жінки