Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У дитсадку на Збаражчині зі стелі тече вода на голови дітей та вихователів (ФОТО)

На сесії Збаразької районної ради 9 жовтня розглядали проблему міського дитячого садочка “Калинонька”.

Там за 170 тисяч гривень “поточно” відремонтували дах. Після такого ремонту покрівлі, щоразу після кожного дощу на голови і діткам, і вихователям тече вода, нищеться майно, руйнуються стеля і стіни. Про це розповіла голова Збаразької районної ради Світлана Боднар.

“Депутати районної ради підтримали рішення про звернення в правоохоронні органи щодо притягнення винних до відповідальності та відшкодування збитків, попросили слідчі органи не затягувати з оглядом даху і збором речових доказів. Адже треба якомога скоріше усунути проблему. Надіюся, що цього разу виконавці – РДА та її відділ освіти не підведуть” – зазначила Світлана Боднар.

Вона наголосила, що проситиме депутатів на наступній сесії спрямувати кошти для ремонту груп, яким завдано шкоди.

“Прошу батьків, керівництво і працівників дошкільного закладу не вестися на маніпуляції і популістичні заклики деяких депутатів районної ради. Погоджуюся, що капітальний ремонт даху “Калинонці” вкрай необхідний, а поточне його латання не вихід. Але, маємо розуміти, що замовлення проекту це і час і гроші, що з листопада буде уже Збаразька ОТГ, а РДА і райрада підуть на ліквідацію, тож сенсу витрачати кошти зараз немає. Переконана, що керівництво майбутньої громади має поставити виготовлення проекту капітального ремонту даху дитсадка і його реалізацію в першочергові завдання”, – підкреслила Світлана Боднар.

На Тернопільщині у лікарні б’ють на сполох: терміново просять допомогти хворим на COVID-19

“Блискавка вдарила у будівлю”: спалахнула пожежа на Тернопільщині, а рятувальники застрягли в болоті