Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Борщеві представили кандидатів у депутати і кандидата на посаду голови ОТГ від партії “ЗА МАЙБУТНЄ”

У Борщеві відбулося представлення команди «ЗА МАЙБУТНЄ» — кандидатів до обласної і районної рад, а також до місцевої ОТГ.

Кандидати до Тернопільської обласної ради від Борщівщини:
Твердохліб Віктор — уродженець села Більче-Золоте, за 33 роки в медицині здійснив понад три тисячі операцій, написав понад 130 наукових праць, член Європейської асоціації урологів, кандидат медичних наук.
Навольський Іван — майже 30 років займається підприємницькою діяльністю, п’ять років жив із сім’єю в Канаді, та все ж вирішив повернутися на рідну землю, заснував декілька підприємств, що займаються металообробкою і вирощуванням сільськогосподарських культур. Справжній господар, який вболіває за рідний край.
Оглодана Наталія — психолог за освітою, працює в аграрній сфері, спеціаліст по роботі з пайовиками ТОВ «Масарівські липки».
Ратушняк Андрій — математик за фахом, став професійним банкіром, упродовж останніх десяти років очолює Борщівське відділення одного із банків, земляки неодноразово обирали його депутатом Борщівської міської і районної рад, зараз -депутат Обласної ради.
Будзінський Володимир — банкір, понад 10 років очолює відділення банку в Гусятині, голова бюджетної комісії Гусятинської районної ради, голова районної організації Національного олімпійського комітету.
Кобилянська Оксана — 12 років викладає історію та правознавство в Борщівському агротехнічному коледжі, голова молодіжної ради при Борщівській міськраді.
Гнатчук Галина — рестораторка, вісім років тому «з нуля» почала власну справу, спершу відкрила піцерію, а згодом — ресторан.
Мужевич Володимир — професійний юрист родом із Гримайлівщини, завжди займає активну громадянську позицію, захисник прав селян.
Чугаєвський Володимир – кандидат на посаду голови Борщівської міської об’єднаної територіальної громади.
Представили кандидатів голова осередку партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у Тернопільській області Володимир Болєщук і народний депутат Іван Чайківський.

“Сьогодні 44-та презентація команд наших кандидатів, ми проїхали всю область. На вибори ми представили 1155 кандидатів в депутати рад усіх рівнів, 17 кандидатів на посади голів селищ і міст. Ці люди пішли з нами, щоб змінювати на краще Тернопільщину, повірили лідеру Івану Чайківському», – зазначив Володимир Болєщук.

«Нас зібрала спільна мета — прагнення позитивних змін в наших громадах, в новостворених районах, у Тернопільській області, – виступив Андрій Ратушняк. – Серед нас нема жодної байдужої людини, кожен керується надіями на позитивні зміни. Але зміни не відбуваються самі собою, за них доводиться боротися, їх можна звершити тільки командою. «ЗА МАЙБУТНЄ» — одна із найсильніших політичних сил. У ній — підприємці, лікарі, вчителі, аграрії, банкіри, робітники, є люди, які вперше балотуються, є більш досвідчені. Разом ми сильні і готові працювати для блага наших краян!»

Побувала на зустрічі у Борщеві лідерка Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Суслова, яка здійснює тур Україною.
«Ми вирушили з Києва, вже побували на Кіровоградщині, Миколаївщині, Херсонщині, Одещині, сьогодні раді зустрічі з мешканцями Тернопільщини. Три місяці тому ми об’єдналися, бо хочемо залишатися жити в нашій країні, хочемо тут працювати, а відповідно хочемо, щоб політика змінилася, стала більш людяною. Що таке людяна політика? Це коли пенсіонерка чи пенсіонер не рахує копійки, щоб заплатити за комунальні послуги, коли молода мама не думає, чи знайдеться місце для її дитини у дитсадку, коли жінка має можливість реалізуватись на роботі, коли внутрішньо переміщені особи, діти-сироти, люди з інвалідністю мають можливість жити повноцінно, коли про них турбується держава. Тернопільщина має сильного лідера — Івана Чайківського, має потужні команди в кожному районі, тому можете зробити багато!» – наголосила Ірина Суслова.

На Тенопільщині у лісі пропала жінка з Хмельниччини (ФОТО)

Сучасні сервіси «АТБ» гарантують безпеку та комфорт мешканцям Тернополя