Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Справжній патріот рідного краю”: помер відомий викладач з Тернополя (ФОТО)

Відійшов у вічність викладач Західноукраїнського національного університету Василь Косарчук. Серце чоловіка перестало битися на 62-році життя.

«Справжній патріот рідного краю, навчав та зростив духовно не одне покоління студентської молоді. Відповідальний досвідчений педагог, умілий організатор, який присвятив себе служінню молодим та самовідданій праці. Університетська родина висловлює співчуття родині померлого. У годину важкої скорботи розділяємо тугу невимовної втрати рідних та близьких Василя Івановича», – повідомляють в університеті.

До слова, Василь Косарчук народився Василь Іванович 1958 року у с. Самолуски Гусятинського району Тернопільської області, закінчив історичний факультет Київського державного педагогічного інституту ім. О. Горького, працював вчителем історії та суспільствознавства Вишнівчицької ЗОШ І-ІІІ ст., згодом — директором Соколівської ЗОШ І-ІІ ст. З 2001 року Василь Іванович пов’язав свою долю із Західноукраїнським національним університетом — працював на посаді спеціаліста відділу гуманітарної освіти та виховання, викладав історію у фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ

Підійшов, непомітно викрав і пішов: у Тернополі розшукують злодія (ВІДЕО)

Йде похолодання, погіршується погода: попередження від синоптиків