Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Спи спокійно. Ти прожив гідне життя”: поховали лікаря з Почаєва Івана Венжиновича (ФОТО)

Серце 51-річного терапевта Івана Венжиновича з Тернопільщини перестало битися 30 вересня. Чоловік працював у Почаївській райлікарні.

У глибокій скорботі вся наша велика родина, – рідна сестра Наталя

“Рідний братику мій, мій Іванку, не вберіг Ти себе, відійшов у ті далекі світи, звідки нема вороття. Там нема болю, нема смутку, там тільки блаженний спокій. А скільки людей Ти врятував… Ти був лікарем від Бога… Той злий, мерзенний вірус затиснув Тебе у жорстокі обійми і забрав від нас навіки…

Гірко плаче наш старенький батько, ридає у невимовному горі кохана дружина Іринка, залишилися без люблячого батька син Бориско та донечка Віруся, в глибокій скорботі вся наша велика родина в Україні, близькому та далекому зарубіжжі. Тисячі вдячних пацієнтів пам’ятатимуть його високий професіоналізм… Вічна печаль… Вічна пам’ять…”, – написала сестра пана Івана Наталія Венжинович.

Спи спокійно, Іване. Ти прожив гідне життя, – однокласники і друзі

“Шокуюча і трагічна звістка розбудила нас цієї ночі. У лікарні раптово пішов з життя наш однокласник Венжинович Іван. Людина з палким серцем, Лікар від Бога, чуйний і безвідмовний цілитель, якого жодна скарга хворих не залишала байдужим.

Від початку пандемії Він у першому ряду боротьби з короновірусом у Почаївській лікарні. Захищаючи та рятуючи інших, нехтував собою. Підступна хвороба забрала Івана від нас. Дружина, діти, тато, сестра залишилися без найріднішої людини, без міцної опори у цьому житті. Плачемо разом з ними від болю і безпорадності…

Спи спокійно , Іване. Ти прожив гідне життя.

Твої однокласники і друзі”, – повідомила Ольга Палій.

Адміністрація та колектив

“Незбагненна втрата! Ми всі сумуємо. На 51 році життя перестало битися серце Лікаря Венжинович Івана Федоровича. Адміністрація та колектив висловлює щирі співчуття колезі по роботі, рідним та близьким, поділяємо Ваш біль та горе.

Нехай добрий світлий спомин назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав, кого Він лікував, любив та шанував. Нехай милосердний Господь успокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна та світла пам’ять”, – повідомляють у Почаївській РКЛ.

Поховали Івана Венжиновича 1 жовтня. 

Вічна пам’ять…

Українців на виборах спробують обдурити

Леонід Бицюра: «Насамперед проведу повну реорганізацію всіх структур міськради»