Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає відставки міністра охорони здоров’я Максима Степанова

Щодня бачимо черговий антирекорд захворюваності на коронавірус в Україні. З початку епідемії померло вже понад 4 тисячі наших співгромадян. Але їхні життя забрала не тільки хвороба, їхні життя забрала і злочинна безвідповідальність урядовців, які нічого не зробили, щоб захистити людей.

Пів року часу, 64 мільярди гривень – і нуль результату. Відсутність необхідної кількості лабораторій, де можна пройти безкоштовне тестування, неякісні та неінформативні тести, брак ліжко-місць у лікарнях з можливістю підключення кисневих апаратів, брак комп’ютерних томографів… Хаотичне й нелогічне визначення основних «коронавірусних» лікарень – усе це призводить до стрімкого поширення вірусу й нових смертельних випадків. Люди не можуть вчасно отримати ні результати тестів, ні необхідну медичну допомогу.
64 мільярди пішли незрозуміло куди. Хоча лише за десяту частину цих коштів можна було повністю підготувати країну до боротьби з епідемією.Міністерство охорони здоров’я під керівництвом Максима Степанова не захистило ні українських громадян, ні українських лікарів, які перебувають у групі найбільшого ризику.

Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає відставки міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який за пів року не зміг налагодити ефективну протидію поширенню COVID-19. “У той час, як щодня сотні громадян гинуть від хвороби, він балотується в депутати Одеської обласної ради, демонструючи своє справжнє ставлення до проблем медичної галузі та до людських життів. Таким посадовцям не місце в уряді! Ми ініціюємо збір підписів за відставку очільника МОЗ Максима Степанова! Адже непрофесійність та безвідповідальність неминуче призведуть до трагічних наслідків для країни”, – йдеться у повідомленні на сторінці політсили у Фейсбуці.

Нарешті: з понеділка Тернопіль і вся область – “помаранчеві”. Що це значить

Лежав, стікав кров’ю: у Польщі підрізали українця, який приїхав на заробітки