Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Не піддамся: дружина Павлика зробила потужну заяву про свою зовнішність

Катерина Репяхова висловилася про прийняття себе.

26-річна дружина Віктора Павлика, його концертний директор Катерина Репяхова активно розвиває блог в Instagram і обговорює з підписникаи життєві теми, зачіпає питання психології і философські міркування про важливе. Так, дівчина в цей раз вирішила поговорити про прийняття себе, зовнішності і секрет привабливості.

Катерина опублікувала ніжне портретне фото з весільної фотосесії і заявила, що дуже любить свою зовнішність, а прийняти себе їй допомогли мудрі поради та настанови мами. У дівчини свої критерії привабливості – наявність харизми, розум та впевненість в собі.

“Ніколи не піддамся нав’язування стандартів краси. Може бути, я не найкрасивіша з якимось стандартам, але в мені є щось набагато важливіше, щось невагоме. Принаймні, мені завжди так говорила мама. І саме мама переконала мене, що не зовнішність головне. Головне – любити себе зсередини і мати харизму, ну і мізки! І взагалі мама своєю мудрістю позбавила мене від мільйона можливих тривог”, – поділилася дружина артиста.

Катерина Репяхова знає свої сильні сторони ( фото: instagram.com/repyahovakate).

Мама Катерини тут же відреагувала на її зізнання у коментарі під постом. “Так, моя найкрасивіша, найрозумніша, улюблена дівчинка, ти краще за всіх!” – написала Лариса Репяхова.

На Тернопільщині помер лікар, який рятував людей від коронавірусу: ексклюзивні подробиці

На Тернопільщину завезли партію підозрілих дитячих іграшок