Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині через директора зрубали майже тридцять дерев породи червоний дуб

Понад 300 тисяч гривень збитків – через службову недбалість. Кримінальне провадження щодо директора підприємства слідчі Тернопільщини скерували до суду.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо директора одного із районних комунальних агролісогосподарських підприємств слідчі тернопільської поліції скерували до суду. 33-річного підозрюваного обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.367 КК України – службова недбалість, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом громадським інтересам.

У ході досудового розслідування було встановлено, директор, даючи розпорядження щодо санітарної вирубки дерев, не переконався, що всі насадження дійсно підлягають зрубу. У результаті неналежного виконання службовою особою своїх службових обов’язків, через несумлінне ставлення до них, було здійснено рубку майже тридцяти дерев породи червоний дуб. Сума завданих збитків – понад триста тисяч гривень.

Згідно санкцій інкримінованої директору підприємства статті йому загрожує позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Люди, які хворітимуть і помиратимуть – будуть на совісті чиновників, які за півроку нічого не зробили й втратили довіру українців, – Ігор Палиця

Утікав після аварії: подробиці ДТП у Тернополі за участі патрульних та мотоциклістів (ФОТО)