Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команду Івана Чайківського “За майбутнє” представили у Бучачі

3 жовтня у Бучачі відбулося представлення команди Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» — кандидатів у депутати до Бучацької ОТГ, Трибухівської ОТГ, Золотопотіцької ОТГ, до районної та обласної рад. Фахівці і господарники, відповідальні й діяльні — це про команду «ЗА МАЙБУТНЄ» Бучаччини.

«Маю за честь представити від імені Івана Чайківського, який передає щирі вітання, нашу бучацьку команду. Разом ми працюємо, щоб здобути результат на виборах і продовжити продуктивну діяльність після 25 жовтня. Захищаємо, допомагаємо, працюємо ВЖЕ!» — наголосив керівник обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ» Володимир Болєщук.

Привітав присутніх кандидат у депутати до Тернопільської обласної ради і в депутати до Бучацької ОТГ Іван Карачка. «Як і всі ми, я хочу, щоб наші рідні не їхали за кордон, щоб на високому рівні була медицина,  освіта, щоб розвивалася економіка краю. Саме тому іду на вибори з такою сильною командою від Бучаччини, – зазначив. – Вірю, що ми разом зробимо багато для нашого краю, будемо фахово вирішувати проблеми кожного населеного пункту. Ми не сиділи у владних кабінетах, ми — люди з народу, які звикли працювати. Згуртував нас народний депутат Івана Чайківського, з яким я знайомий понад 20 років, який власними силами побудував потужну компанію «Агропродсервіс». Пишаюся, що я очолював одне із його підприємств. «Роби все так, як робиш вдома для себе!» — це моє кредо. Дякую кожному із вас, хто долучився до команди «ЗА МАЙБУТНЄ». Вірю в нашу перемогу!»

 

16-річна донька медсестри з Тернопільщини “замутила” бізнес на 630 тисяч гривень

Дитина в крові, а водійка пропонує гроші: жахлива ДТП, у яку потрапив 9-річний хлопчик