Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Діми більше немає з нами. Серце не витримало”: колишній чоловік відомої блогерки помер від коронавірусу (ФОТО)

Колишній чоловік фітнес-блогерки Софії Стужук Дмитро помер в лікарні. Раніше його госпіталізували через важку форми коронавірусу.

Про трагічну новину повідомила Софія Стужук в своєму профілі. «Діми більше немає з нами. Його серце не витримало », – написала блогер і мати трьох дітей в пості.

«Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, знаходиться в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з доктором, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім’ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть », – раніше розповідала Стужук в Сторіс.

У своєму останньому пості в Instagram, опублікованому вчора, 34-річний Дмитро Стужук писав, як протікала його хвороба. “Як це було? Погано мені стало на другий день в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи боліла живіт.

На наступний день почав з’являтися кашель, але температури ніякої не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування ну і плюс сон під кондиціонером.

Після повернення з Туреччини я відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на COVID. Він виявився позитивним.

На наступний день я поїхав робити КТ. Мені призначили лікування і стали наполягати на госпіталізації. Це окрема історія, тому що зараз там йдуть ремонтні роботи, лікарня повністю набита людьми, деякі з них живуть в коридорі. Харчування ніякого немає, паперу немає, столових приладів теж немає! Мене ніхто про це не попереджав. Медицині в нашій країні буде присвячений окремий пост – що вже там, вона це заслужила.

ПРО ЛІКУВАННЯ.

Мені призначили курс лікування і сказали, що потрібно його продовжувати. Далі кисневий апарат для дихання, так як у мене низький рівень кисню (Хоча я вважаю, критичним він вважається після 90, у мене ж 94-96 це цілком дозволено для лікування вдома “.

Раніше Стужука госпіталізували в міську клінічну лікарню № 4. Вночі стало відомо, що він пережив клінічну смерть. Його стан медики оцінювали як тяжкий.

На Тернопільщині дуже п’яні литовці на “Мерседесі” наробили біди (ФОТО)

Поліція знайшла молоду тернополянку, яка зникла безвісти (ФОТО)