Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Плавало все, а воду рятувальники відкачували майже дві години”, – квартиру тернополянки затопило після сильного дощу (ВІДЕО)

Тернополянка Ольга Футорська, якій через негоду підтопило квартиру, звернулась за компенсацією до ЖЕКу. Жінка розповіла, що її будинок оглянули працівники житлово-комунального господарства, щоб підрахувати збитки

Футорська розповіла, що у той день, в помешканні було близько 30-ти сантиметрів води. Через це їй пошкодило меблі та техніку на суму приблизно 50 тисяч гривень. Жінка написала заяву на відшкодування збитків до відділу надзвичайних ситуацій міськради. Футорська каже, речі з квартири витягували через вікно. Воду з її квартири рятувальники відкачували близько 2 годин, повідомляє “Суспільне”.

У багатоповерхівці на вулиці Леся Курбаса мешкає Софія Картуш. Жінка каже, що в її квартиру 6-го жовтня вода затікала з даху. Картуш розповіла, що звертатися за компенсацією поки не планує.

У житлово-комунальному господарстві, яке обслуговує будинок на вулиці Леся Курбаса ситуацію не прокоментували.
Адвокатка Ольга Боднар розповіла, якщо багатоквартирні будинки, а тік дах, то відповідальність за це несе тільки ЖЕК, а не міська рада:

“Значить дах був у несправному стані. Якщо вода затікала. Це буде питання до того, кому належать комунікації, а саме водовідведення і водостоки”.

Зіновій Дольний: «Птахівництво — це не просто наш приватний бізнес, а суттєва підтримка громад»

Коронавірус на Тернопільщині: протягом доби померло шість людей та виявили ще 208 хворих

Back to Top