Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“На очі навертаються сльози”: новонароджена дівчинка у Тернополі поїде на батьківщину її матері у – Нігерію (ФОТО)

На очі навертаються сльози у бабусі маленької красуні. Тримаючи на руках маля, вона не стримує емоцій. Сльози радості, адже дівчинка здорова. Сльози суму, адже маля ніколи не побачить своєї матері.

24 вересня у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню приїхали родичі померлої жінки з Нігерії. Вони планують у скорому часі повернутися з маленьким комочком щастя на батьківщину. Увесь колектив лікарні щиро радіє, що дитина буде в колі сім’ї. Батько та бабуся дуже радіють, але сумують через невимовну втрату.

Нагадаємо, 26 серпня у Тернополі померла громадянка Нігерії. Жінці було 29 років. У неї діагностували ковід. Породіллі провели екстрене оперативне втручання, дитину вдалося врятувати, сама жінка не змогла справитися з ускладненнями. З пологового будинку дитину направили до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні, там дитя перебувало у педіатричному відділі недоношених дітей. Увесь колектив лікарні встиг звикнути до маленької іноземки, а головний лікар Григорій Корицький висловив щирі співчуття родичам померлої та побажав дівчинці гарної та легкої життєвої долі.

Сподіваємося, що родина замінить немовляті матір, і щиро віримо, що такий фатальний випадок у нашому місті останній.

Джерело: Тижневик “Номер один”

На Тернопільщині помер лікар, фото якого було на бігбордах по всій країні

Порушення карантину: поліція Тернополя далі складає протоколи на власників магазинів, перукарень та водіїв громадського транспорту