Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Гримайлові представили місцеву команду Івана Чайківського “ЗА МАЙБУТНЄ”

У Гримайлові представили місцеву команду Івана Чайківського “ЗА МАЙБУТНЄ”. Від Гримайлівської громади у депутати в обласну раду йде Володимир Мужевич, а до Чортківської районної ради – Михайло Чорний та Ольга Примак.

Володимир Мужевич наголосив, що їхня команда насамперед хоче вирішити питання земельного характеру, транспорту, освіти та медицини.

– Наша команда іде на вибори, щоб змінити життя громади на краще. Перед нами постали нові виклики, адже наступного року почнуть запроваджувати ринок землі. Багато хто з наших краян працює на землі, живе з неї, знає ціну праці. Суспільство нині має запит на господарське вирішення питань надрокористування, землекористування, місцевого самоврядування, транспорту, освіти, медицини. Представники нашої команди – фахівці у своїй справі, здатні виконувати завдання на користь мешканців громади, – сказав Володимир Мужевич.

Представляв команду Володимир Болєщук – голова обласного осередку партії «За майбутнє». Він розповів історію формування політичної сили.

– На кожній зустрічі з краянами розповідаю, як формувалася наша команда. Ми консолідувалися у березні. Почалася пандемія, панував страх, державні органи не знали, що робити, медики телефонували і просили про допомогу. За підтримки Івана Чайківського тоді було утворено Гуманітарний штаб Тернопільської області для боротьби з COVID-19. Ми знайшли матеріал, домовилися зі швеями і пошили 10,5 тисяч комбінезонів для наших медиків. Коли я тоді поцікавився, скільки держава дала комбінезонів, то виявилося лише 8. І це в той час, коли в Україні виділили 64 млрд. гривень на боротьбу з коронавірусом. Люди доброї волі власними силами підтримали медицину, бо розуміють, що, коли буде захищений медик, захищені ми. Власне тоді почала формуватися наша команда однодумців, – сказав Володимир Болєщук.

Покарали чоловіка з Тернопільщини, який з коронавірусом поїхав копати картоплю

15 жовтня в деяких тернопільських будинках не буде гарячої води