Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поцупив 20000 грн: у Тернополі злочинець обікрав в магазині продавця-консультанта

Раніше судимий тернополянин знову накриміналив в одній з крамниць міста.

До працівників поліції за допомогою звернулася 26-річна тернополянка. Потерпіла розповіла, що в магазині, де вона працює продавцем-консультантом, невідомий викрав з прилавку її гаманець, з ним і майже 20 тисяч гривень. Дівчина напередодні зняла гроші з своєї картки, бо збиралася придбати цінну техніку.

Під час проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення крадіжки. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який вже відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Зловмисник промишляв у громадських місцях та торгових центрах у пошуках наживи. Саме мобілки та гаманці і обирав об’єктом злочину.

У крамниці злодій помітив, як продавець залишила гаманець на столику та відійшла проконсультувати одного з покупців. Зловмисник спритно прихопив гаманець та швидко вийов з крамниці. Потерпіла помітила крадіжку, однак злодій вже покинув місце злочину.

Камери відеоспостереження зафіксували злодія, то поліцеські встановили його особу. Більшу частину коштів потерпілій вдалося повернути.

За фактом таємного викрадення чужого майна, що передбачено ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України у поліції розпочали досудове розслідування. Поліцейські встановлюють причетність підозрюваного до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста.

У Тернополі розшукують чоловіка, який може бути причетний до крадіжки грошей з магазину (ВІДЕО)

Коли у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон?