Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Ситуація залишається вкрай напруженою”: на Тернопільщині відразу в 6-ти школах майже третину вчителів інфіковано коронавірусом

1 вересня в Україні розпочався новий шкільний навчальний рік: процес здобуття знань, щоправда, відбувається із наперед встановленими правилами карантину. Лише у “червоній зоні” епіднебезпеки навчання проводиться дистанційно.

На Тернопільщині ситуація із поширенням коронавірусу залишається вкрай напруженою. Чимало навчальних закладів зіткнулося зі значними труднощами на самому початку вересня.

Як інформують “Тернополяни“, у шести закладах освіти Тернопільської області майже третина педагогічних працівників перебуває на лікуванні з діагнозом COVID-19, що спричиняє труднощі в організації освітнього процесу. Дану інформацію підтверджують у ТОДА.

Відповідно до правил, кожна школа має бути забезпечена масками у достатній кількості, а умови навчання мають відповідати вимогам МОЗ та МОН.

Якщо виникне потреба, місцеві комісії з питань ТЕБ та НС можуть самостійно приймати рішення щодо організації навчального процесу у кожній школі окремо. Але лише в частині посилення заходів. Його приймають з врахування показників захворюваності.

В Україні підліток жорстоко зарізав рідного дідуся і шокував поліцію поясненням свого вчинку

У Тернополі заборонили роботу нічних клубів