Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

17-річна українка у комі після ДТП у Словаччині: родичі благають про допомогу (ФОТО)

Четверо українців потрапило у жахливу аварію в Словаччині, ДТП сталася поблизу села Дудніце: найбільше постраждала 17-річна дівчина, яка потребує термінової допомоги.

Житель Львівщини Андрій Гичка розповів, що потерпіла Дарія Ромашко у дуже важкому стані. Зараз Дарія перебуває у палаті інтенсивної терапії в Банській Бистриці.

“Перший крок – зняли зі штучної вентиляції легень, але вона досі не вийшла з коми. В неї черепно-мозкова травма, вже була проведена нейрохірургічна операція, зробили трепанацію мозку”, – повідомив Андрій.

Також додав, що транспортувати в Україну у старому стані дівчину не можуть, тому рятувати її мусять у Словаччині – як мінімум до моменту повернення кісток на місце. Ліміт страхового полісу уже вичерпався, далі вони не можуть продовжити платити.

“Завідуючий лікарні сказав, що продовжить лікування лише у випадку, якщо батьки доведуть, що зможуть оплатити лікування наприкінці, вартість якого близько 80 тисяч євро”, – продовжив хлопець.

При цьому каже: таких грошей сім’я дівчини, яка вже й так продає з дому все, що можна, не має. А один день перебування в лікарні коштує 920 євро… Тому усіх небайдужих просять допомогти врятувати життя дівчині.

Картка приват: 5168 7456 0478 2679 – Ромашка Ірина

Рахунок Татра Банк: SK5411000000002933220944 – Кривоніс Юлія.

На Тернопільщині виявили найбільше хворих правоохоронців на COVID-19

Креатор-Буд розпочав будівництво унікального для Тернополя мосту