Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільській 44-й бригаді поміняли командира (ФОТО)

30 вересня у 44 окремій артилерійській бригаді відбулись урочисті заходи з нагоди проведення ритуалу прощання з Бойовим Прапором командира бригади полковника Сергія Баранова та представлення особовому складу новопризначеного командира бригади полковника Романа Дудченка.

“Полковник Сергій Баранов очолив новосформовану 44 артилерійську бригаду в березні 2015 року, коли основні підрозділи вже виконували бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, наростив та згуртував новоспечений військовий колектив та пройшов з цим колективом непростий бойовий шлях.

Шановний Сергію Миколайовичу!

Дякуємо вам за те, що впродовж цих складних років ви були для нас не тільки командиром, а й надійною опорою та підтримкою. Дякуємо за довіру, за здобуті під вашим командуванням знання та практичні навички, дякуємо за терпіння та турботу про кожного бійця.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, успіхів у подальшому проходженні військової служби та здійснення благородних планів і задумів!

І пам’ятайте, що “ВОГОНЬ ЗАПЕКЛИХ НЕ ПЕЧЕ”!!!

Новопризначеним командиром нашої 44 окремої артилерійської бригади став полковник Дудченко Роман Володимирович – бойовий офіцер, який пройшов всі щаблі командирської ланки від командира взводу, до командира бригади, а в найважчий для країни час – під час збройної агресії Російської Федерації, очолив новосформований окремий артилерійський дивізіон та успішно виконав визначені бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Шановний Романе Володимировичу! Щиро вітаємо вас з призначенням на цю високу та надзвичайно відповідальну посаду. Головна наша мета, найзаповітніша мрія кожного з нас – звільнення нашої української землі від ворога і супротивника, повернення миру в українські міста і села. Віримо, що під вашим командуванням ми досягнемо цієї мети та примножимо бойові традиції нашої бригади!

Бажаємо вам сили й наснаги у всіх ваших починаннях, а підтримку і сумлінне виконання визначених завдань – гарантуємо.

Слава Україні!
Слава 44 окремій артилерійській бригаді!”, – йдеться у повідомленні.

Соцмережі допомогли: на Тернопільщині прокуратура взялася за лікарів, які вимагали гроші у абітурієнтів

Вона була прикладом для всіх нас: у Тернополі померла відома лікарка, яка рятувала дитячі серця (ФОТО)