Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Це була не просто людина, а цілий світ”: у Тернополі вбили завучку 11 школи (ФОТО)

Заступниця директора однієї із шкіл Тернополя 22 вересня вранці не вийшла на роботу. Згодом тіло жінки з ознаками насильницької смерті виявили у її помешканні.

Тіло мертвої сусідки вранці, 22 вересня, близько 11:30 виявила тернополянка. Вона одразу зателефонувала на лінію “102”.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зайшовши у квартиру, правоохоронці знайшли 53-річну жінку зі слідами насильницької смерті. У потерпілої експерт виявив травми голови та шиї, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За словами начальника обласної поліції Олександра Богомола, загибла працювала заступником директора в одній із шкіл Тернополя. Вона вранці не вийшла на роботу, не відповідала на дзвінки. Перевірити чи все гаразд попросили сусідку.

На місці злочину працюють оперативники, опитують свідків, встановлюють обставини смерті та причетних до цього людей. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 115 частина 1 ККУ.

Сумна звістка сколихнула колектив ТЗОШ №11:

з невідомих причин у власному помешканні загинула наша колега, заступник директора з навчально-виховної роботи, талановитий педагог, творча особистість, прекрасна людина Макаренко Анжела Володимирівна.

Коли зранку 22 вересня 2020 року колеги побачили зачинені двері учительської, одразу закралася тривога, адже Анжела Володимирівна була ранньою пташкою… Звістка про трагедію блискавкою вразила серця усіх працівників школи.
Завжди енергійна, життєрадісна, харизматична, вишукана, вимоглива, сповнена ідей та задумів…

Такою вона залишиться в пам’яті колег та багатьох поколінь вдячних учнів.

Сумуємо, не можемо збагнути, що так рано, на 54-ому повороті, застигла така ще повноводна ріка Вашого життя, незабутня колего.

Царство Небесне і Вічний Спокій Вашій Світлій Душі”, – повідомила колега Галина Затильна.

У коментарях вчителі висловлюють свої співуття.

Вічна пам’ять… Це була не просто людина, а цілий світ. Сумуємо безмежно???”, – написала Інна Чернецька.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин.

З наступного року сімейний лікар отримуватиме більше грошей за кожного пацієнта: скільки?

«Хочу подякувати усім за Героя»: Володимир Зеленський вручив доньці загиблого бійця документ про присвоєння звання Героя України Юрію Горайському