Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Прагну дожити до випускного донечки”: українців закликають врятувати онкохвору маму двох дітей (ФОТО)

Небайдужих закликають допомогти Тетяні Куценко, мешканці Західної України, що продовжує боротьбу зі страшною хворобою, яку їй діагностували – рак. Жінці приписали пожиттєво приймати дороговартісні препарати.

“Моя виписка на МСЕК, 4 стадія, прогноз сумнівний. Написали, але ж все чисто і вибору немає – таргет “Ібранс” приймати постійно. Доки він буде допомагати, буду бачити своїх донечок: цьогоріч у старшої вже буде 11 клас (пам’ятаю, як я хотіла дожити до її випускного, вірю що так і буде); менша йде у 5 клас. Все змінилося в мені зовні, набрані 25 кілограмів, але ж я живу далі”, – зазначає волинянка.

Як інформує “Під Прицілом“, за словами Тетяни, вона спробувала навіть працювати і дуже успішно, якби не закриття кордону та пандемія коронавірусу.

“Лікарям байдужий мій результат, у них своя клопітка робота. Сьогодні було багато людей в онкодиспансері, побачила молоденьких дівчат у хустинках, так стисло серце і мені дуже шкода, що в протоколі немає цих ліків, і їх не закуплятиме держава. Можливо вони б теж комусь допомогли. Але я тішусь, що зуміла донести до людей і онкоодужуючих, що збирати кошти на лікування – не соромно. Важко втрачати життя, так і не розпочавши боротьбу. Також радію, що можу бути прикладом для когось у його боротьбі та завжди бажаю усім удачі шаленої, і хто що не казав, які прогнози не ставив, а ви дивом жили для своїх рідних, для себе, вірили Богу, бо саме він неймовірним чином, посилає мені людей саме тоді, коли мені важко, вчасно”, – зазначає жінка.

За два роки життя Тетяна витратила чимало коштів на лікування, але не опускає руки і чекає на закінчення пандемії, аби знову почати працювати, адже жінці потрібно приймати таргетний препарат “Ібранс” пожиттєво.

“Я не буду писати скільки коштувало моє життя за два роки цієї боротьби, і вже 24-ий курс буде. Чекаю на закінчення пандемії, щоб мати можливість знову працювати. За два роки – 8 КТ-досліджень, це теж дуже шкідливо, але вибору немає”, – каже Тетяна.

Усі, хто хоче підтримати жінку у цій складній боротьбі з раком, можуть перерахувати кошти на картку Приватбанку: 5168 7574 0887 1814 (Куценко Тетяна Валеріївна).

Квартири у Варшавському мікрорайоні за спеціальною ціною

Син відомого підприємця з Микулинців до ДТП не причетний