Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині злодії залізли в будинок, коли господарі були на весіллі в доньки

a burglar attempts at an open window with a crowbar break

Допоки господарі гуляли на весіллі, до хати забралися злодії.

Понад 5 тисяч гривень та ювелірні вироби викрали невідомі у жительки Чорткова. Крадіжка трапилася в ніч з 13 на 14 вересня, коли господарі були на весіллі в доньки.

Про крадіжку потерпілі дізналися вже вранці, коли повернулися зі святкування. Невідомі, віджавши металопластикове вікно, проникли до житлового будинку і забрали всі знайдені гроші. Наймовірніше, зловмисники сподівалися знайти весільні кошти, які родичі зазвичай привозять додому ще під час весілля. Подібні крадіжки вже траплялися на території області, найбільше весільних грошей злодії викрали на Бучаччині – подад 10 тисяч доларів.

Правоохоронці внесли подію до ЄРДР за статтею 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдала значної шкоди потерпілому. Триває слідство.

Поліцейські застерігають: чималі заощадження слід надійно зберігати. Крадії часто розраховують знайти гроші у помешканнях господарів, які нещодавно повернулися з заробітків, організовували весілля, або ж мали на меті придбати дороговартісні речі.

На Тернопільщині 15-річний хлопець поїхав на навчання і не повернувся (ФОТО)

Міняла гривні на валюту і ховала у банці на горищі : на Тернопільщині злодій викрав 4000 доларів