Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині від коронавірусу почали частіше помирати молоді люди

Коронавірус на Тернопільщині 19 вересня вбив чотирьох людей. Троє з них — особи понад 65 років із групи ризику. Також з підтвердженим діагнозом COVID-19 помер 35-річний тернополянин.

Загальна кількість летальних випадків через коронавірус в області сягнула 138. Серед померлих — переважно люди з групи ризику, – каже епідеміолог обласного лабораторного центру Володимир Паничев. Хоча останнім часом у регіоні почастішали смертельні випадки з підтвердженим коронавірусом серед людей молодшого віку.

“Бачимо, що у Тернопільській області показник летальності почав підвищуватися, а в Україні навпаки — знижується. Хоча, якщо брати кількість летальних випадків на сто хворих, то в нас показник найнижчий в Україні. Летальні випадки переважно реєструються серед людей з групи ризику. Тому у нас сьогодні завдання — це максимально зберегти групу ризику від зараження, а також максимально високого рівня надання медичної допомоги. На превеликий жаль, реєструємо летальні випадки і серед людей молодого віку і без супутніх захворювань”.

Учора в Тернополі з діагнозом коронавірусу померли 77-річна жінка і 35-річний чоловік. COVID-19 забрав життя 69-річного чоловіка у Гусятинському районі, 88-річної жінки — у Лановецькому районі. Також в області додалося 220 інфікованих, серед них — 84 тернополян.

Джерело: “ЗЗ”.

Українці в Італії: заробітчани чи все-таки раби?

Сьогодні – Різдво Богородиці: чого категорично не можна робити в цей день