Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині батьки скаржаться на те, як їхніх дітей везуть до школи

На Тернопільщині дітей до школи возять шкільні автобуси, але їхня робота не влаштовує батьків.

Одна з мешканок Бережанського району Ірина Прийдун поскаржилася на якість обслуговування дітей. Жінка розповіла, що за дітьми в автобусі ніхто не дивиться, а супроводжуючий відповідальний просто їде і не контролює, хто входить і хто виходить. Про це пише Znaj.ua.

Ірина написала, що вивела свою дитину-першокласника до зупинки в Лісниках, а коли підійшов автобус, дитину взяли, а її вигнали. Вона хотіла відвезти дитину в школу, щоб упевниться, що він цілий і неушкоджений потрапить на заняття. Вона залишилася на зупинці без можливості виїхати.

Далі жінка розповіла, що діти на автобусі під’їжджають не до школи, а виходять біля «білого дому», а далі вони йдуть через двори і будівництво самостійно. Ірина зазначила, що хоче бути впевнена, що її дитина добереться до школи здоровою і її не покусають бродячі собаки. Також вона запитала, Хто повинен нести відповідальність за дітей, поки вони не приїхали в школу. Назад до автобуса діти йдуть тим же шляхом, а потім молодші школярі з рюкзаками змушені стояти, так як більшість місць займають старшокласники.

Вона зазначила, що посадку і висадку ніхто не контролює, супроводжуючий просто їде в автобусі. В кінці поста Ірина Прийдун зазначила, що нічого не має проти того, щоб діти їхали в школу без батьків, але хоче бути впевнена, що вони доберуться до школи в цілості й схоронності.

Через тверду позицію тернополян та міського голови Тернополя, уряд змінив принцип карантинного зонування України

У Тернополі прикрили інтернет-магазин, де продавали наркотики: заробляли до 300 тисяч гривень в місяць (ФОТО, ВІДЕО)