Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Великоберезовицької ОТГ Андрія Галайка

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори, під час яких затвердила списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Андрій Галайко – кандидат на посаду голови Великоберезовицької селищної об’єднаної територіальної громади.

Нині Андрій Галайко – голова Тернопільської районної ради. Він належить до керівників не призначених владними «верхами», а довірою краян. Спершу люди обрали його депутатом райради, а вже депутати висунули і підтримали його як голову райради.

Андрій Галайко впевнений, що адміністративно-територіальна реформа в Україні відкрила шлях утвердженню об’єднаних територіальних громад як справжніх господарів, здатних ефективно налагоджувати всі сфери життя, дбати про задоволення інтересів кожної людини.

Великоберезовицька ОТГ – одна з найбільших на наших теренах і, за словами Андрія Галайка, економічно сильна й перспективна. Він добре знає усі її переваги й проблеми, тому працюватиме над її розвитком.

Оприлюднили момент падіння АН-26 та фото курсантів, що були на борту (ФОТО, ВІДЕО)

Обмеження у “червоних” і “помаранчевих” зонах на Тернопільщині: що заборонено?