Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Бережанської ОТГ Ігоря Гуля

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори, під час яких затвердила списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року. Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Ігор Гуль – кандидат на посаду голови Бережанської міської об’єднаної територіальної громади.

Ігор Гуль за тридцять років трудової діяльності створив сотню робочих місць. Розпочинав й успішно впроваджував різні бізнесові проєкти. За кілька років з невеликого цеху створив потужне підприємство хлібобулочних виробів. Досі на ньому працює майже 60 працівників, а продукцію постачають в найбільші області України.

Ігор Володимирович понад три роки був заступником голови Бережанської міськради, рік працював на посаді голови Підгаєцької РДА. Понад  п’ять років працює в структурі компанії «Агропродсервіс». Свого часу він виграв грант на навчання в США у межах програми USAID – «Вплив місцевого самоврядування на розвиток громади». За кордоном побачив кращий досвід самоврядування, у якому активну участь беруть самі жителі. Таку модель хотів би започаткувати і вдома.

У громаді каже, потрібно працювати над ремонтом доріг, створенням робочих місць, максимальним залученням зовнішніх і внутрішніх інвестицій. Чимало проблем є в галузі освіти, медицини та житлово-комунального господарства. По кожному з цих напрямків Ігор Гуль склав чіткий алгоритм дій. Головне, він обіцяє працювати за принципами чесності, прозорості та відкритості, а також дослухатися до кожного мешканця громади.

На закритті міжбанку різко зросла вартість валюти: скільки коштують долар і євро

“Червоною зоною” і тарифами уряд душить бунтівний Тернопіль