Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Закликав берегтися, а сам не вберігся”: міський голова Тернополя Сергій Надал захворів на коронавірус

Міський голова Тернополя написав на своїй офіційній сторінці, що у нього підтвердили COVID-19.

“Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати тесту на COVID-19. Тест підтвердив цю хворобу.

? У зв’язку зі специфікою роботи я регулярно здаю тест протягом останніх п’яти місяців. Також мої заступники, інші члени команди. Ми маємо спеціальний режим роботи у зв’язку з необхідністю щодня спілкуватись з великою кількістю людей. Добре, що на даний час крім мене жодний із заступників, керівників комунальних установ і управлінь ради не виявився інфікованим. Погано, що закликав берегтися, а сам не вберігся.

? Відчуваю деякі симптоми, зокрема – неприємний біль в горлі. Якби не тест, в іншій ситуації навіть би не звернув на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає.

? Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок і інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою. Це випробування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими.

Планую регулярно тримати усіх вас в курсі ситуації.
Бережіть себе, своїх рідних і коханих. На зв’язку!”, – йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин.

У Тернополі чоловік напав, вкусив і вдарив поліцейського кулаком три рази в голову

Коронавірус на Тернопільщині: ще 177 хворих та один смертельний випадок