Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де у Тернополі купити вітчизняні овочі та фрукти без нітратів

Осінь – це традиційна пора збирання врожаю овочів і фруктів. Мешканці нашої Тернопільщини шукають, де купити свіжу якісну картоплю (томати, кабачки, моркву, яблука, груші, кавуни, зелень…). Зараз дуже важливими є питання безпеки: овочі та фрукти не мають містити нітратів, пестицидів та інших шкідливих для нашого здоров’я речовин. Відповідь на це запитання є очевидною для майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів найбільшої за багатьма показниками (товарообігом, кількістю магазинів, обсягом сплати податків тощо) торговельної мережі  «АТБ».

Уже понад чверть сторіччя клієнти знають про гарантовану якість продуктів у  цих супермаркетах.  Можливість економити кошти вже оцінили в 298 населених пунктах України, включаючи й наше файне місто. Станом на сьогодні в 24 областях країни відкрито 1150 магазинів лідера вітчизняного ритейлу. На численних поличках кожного з них завжди представлено понад 3,5 тис. найменувань свіжої, здорової та безпечної продукції, яку відтепер можна замовити онлайн в інтернет-магазині «АТБ».

Особливе місце в цьому переліку відведено так званим сезонним продуктам вітчизняного виробництва. Уявіть: щодня компанія «АТБ-Маркет» закуповує у українських аграріїв для власних магазинів понад 300 тонн свіжих овочів, фруктів, зелені! Важливо, що всі угоди укладають відкрито, легально, оплату проводять безготівково. Це виключає навіть найменшу ймовірність фальсифікації. Звісно, під час пікового попиту певні господарства зацікавлені збувати продукцію за готівку. Однак «АТБ» як патріотична та соціально орієнтована компанія веде бізнес виключно у межах встановлених правил. Багато хто з вітчизняних виробників аграрної продукції вже усвідомив, що співпраця з лідером торговельної галузі країни гарантує їм стабільність заказів та успіх діяльності. У контракті зазначено обсяги продукції, умови, суми та терміни, що дає можливість будувати конкретні плани на весь сезон, розуміти, скільки чого потрібно виростити та яким буде прибуток.

Цього року компанія «АТБ-Маркет» стала  в Україні найбільшим покупцем овочевої продукції вітчизняного виробництва, зробивши вагомий внесок у підтримку та розвиток українського аграрного сектору. Завдяки співпраці з «АТБ» фермерські господарства країни мали розгалужений ринок збуту та змогли вистояти  у непрості часи суворого національного карантину. Зараз ситуація на аграрному ринку вже стабілізувалася.

Щодня у збудовані за європейським зразком мультитемпературні розподільні центри «АТБ» надходить близько 70 тонн свіжої капусти, 100–150 тонн томатів і огірків, 10–15 тонн кабачків і баклажанів, 7–8 тонн зелені, десятки тонн овочів так званого борщового набору тощо. Після ретельної перевірки, в тому числі на вміст нітратів та інших небезпечних речовин, все це потрапляє на полички магазинів. Важливо знати, що  вітчизняні овочі та фрукти в «АТБ» сертифіковані та безпечні. Це стосується й екзотичних закордонних продуктів, які у будь-яку пору року можна придбати в супермаркетах мережі. Зазвичай імпортується те, що неможливо виростити в українських умовах. Наприклад, банани, ананаси, кокоси, цитрусові тощо.

Разом з тим «АТБ» системно допомагає мільйонам клієнтів економити кошти. Вся продукція на поличках магазинів мережі традиційно представлена ​​за найбільш доступними цінами,  що на 10–15% нижчі за середньоринкові.  Якщо пильнувати за акційними пропозиціями та користуватися бонусною програмою, то можна зекономити 40% і навіть більше. При цьому якість продукції чудова. В усіх супермаркетах найбільшої торговельної мережі, в тому числі й тих, що функціонують у Тернополі, діє програма «Гарантія свіжості». За її умовами клієнту, що знайде на поличці маркету продукт, строк реалізації якого закінчився, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Фактично до контролю якості лідер вітчизняного ритейлу долучив експертний потенціал мільйонів своїх клієнтів. Ми з вами є найсуворішими ревізорами, адже купуємо продукти для себе, тож обираємо їх уважно. Проте випадків такого «швидкого заробітку» вкрай мало. Завдяки складній багаторівневій системі контролю якості до «АТБ»  потрапляють тільки сертифіковані, гарантовано свіжі та безпечні овочі й фрукти.

Загинув до приїзду швидкої: на Тернопільщині ДТП за участі вантажівки (ФОТО)

В Україні оновили епідемічні зони: Тернопіль та велика частина області далі в червоній (КАРТА)