Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Грабіж у Тернополі: таксист надавав стусанів та обікрав 16-річного студента

Раніше судимого жителя Збаражчини поліцейські підозрюють у пограбуванні неповнолітнього.

Зловмисник надавав стусанів та відібрав у 16-річного студента коледжу мобільний телефон, стверджуючи, що той разом з товаришем не оплатили послуги таксі.

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків обласної дитячої лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 16-річний студент одного з коледжів Тернополя. У хлопця було діагностовано тілесні ушкодження.

З’ясувалося, неповнолітнього побив та відібрав мобільний телефон раніше судимий житель Збаражчини, котрий працює у Тернополі таксистом. З пояснень зловмисника, неповнолітній разом зі своїм товаришем користувалися послугами таксі, та не оплатили, пообіцявши якнайшвидше повернути борг. Проте з грошима не поспішали.

Якось, побачивши на зупинці громадського транспорту одного з боржників, таксист вирішив таки забрати своє. Після словесної суперечки, не отримавши заборгованого, зловмисник надавав неповнолітньому стусанів та забрав його мобільний.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано частиною 2 статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Статистика покращується: за добу видужало 463 людини, а захворіло 211

Увага! На Тернопільщині будуть лунати сирени