Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Булінг: на цькування однолітків 18 неповнолітніх із Тернопільщини поставили на облік

З 27 серпня по 14 вересня 2020 року на території області ювенальні поліцейські проводять превентивні заходи під умовною назвою «Безпечний 2020/2021 навчальний рік».

Основна мета – забезпечення соціально-правового захисту та безпеки дітей, сприяння створенню безпечного освітнього середовища, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

– Ми намагаємося постійно здійснювати контроль за дотриманням безпечного перебування дітей у навчальних закладах області, – розповідає старший інспектор відділу ювенальної превенції ГУНП Микола Подлецький. – Співпрацюємо з освітянами та відповідними соціальними службами. Особливу увагу ювенальні поліцейські приділяють недопущенню насильства та цькування в школах, коледжах, тощо.

Відтепер, відповідно наказу МВС України від 25.06.2020 № 488, дітей, які вчинили булінг (цькування) учасника освітнього процесу поліцейські будуть ставити на профілактичний облік. З початку року в області правоохоронці задокументували 18 таких адмінправопорушень (ст. 173-4 КУпАП). Найбільше – у Теребовлянському, Бучацькому та Підволочиському районах.

 

На Тернопільщині хворих на COVID-19 лікуватимуть інтерни і студенти

На Тернопільщині перекинулася фура (ФОТО)