Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Борщівська лікарня переповнена хворими на COVID-19, нових пацієнтів везуть в інші райони

Борщівській районній лікарні уже відсутні вільні місця для важких хворих із COVID-19. Нагадаємо, що протягом 22 вересня в районі підтвердили ще 42 випадки коронавірусної інфекції.

З власних джерел стало відомо, що в Борщівській районній лікарні уже відсутні вільні місця для важких хворих із COVID-19, пише Звістка.

Щоб врятувати 53-річну мешканку селища Скала-Подільська, у якої на фоні інфікування виникли серйозні проблеми зі здоров’ям та вражена значна частина легень, хвору вирішили екстренно доправити в Гусятин.

За словами медиків, з якими вдалось поспілкуватись, до такої ситуації призводить безвідповідальність людей та числені масові заходи і гуляння, а також відсутність контролю: коли пацієнти з підтвердженим діагнозом вільно гуляють містом, щедро “даруючи” вірус оточуючим.

Крім того, як зізнаються медики, невіруючих дуже багато, але це здебільшого молоді люди без супутніх та хронічних захворювань, які перенесуть хворобу в легкій формі, а от їхні старші родичі можуть перенести важко. Але вони в існування вірусу відмовляються вірити, звинувачуючи лікарів у змові.

Читайте також: Коронавірус на Тернопільщині: 335 хворих за добу та 5 людей померло

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин.

Коронавірус на Тернопільщині: 335 хворих за добу та 5 людей померло

Чоловік з Тернопільщини загинув у жахливій аварії на Львівщині (ФОТО)