Букмекери оцінили шанси збірної України в матчі проти Швейцарії

На початку вересня збірна України з футболу зіграє перший матч в елітному дивізіони Лізі Націй УЕФА проти команди Швейцарії.

Через пандемію COVID-19 чемпіонат Європи з футболу було перенесено на літо 2021-го року. Таким чином, збірна України буде готуватись до цього турніру через поєдинки Ліги Націй і відбір до Чемпіонату Світу у Катарі, який відбудеться у 2022 році.
Після затяжної паузи команда Андрія Шевченко збереться на початку вересня, адже третього числа цього ж місяця наша збірна проведе перший поєдинок у новоствореному турнірі. Нагадаємо, що минулий розіграш Лігі Націй УЕФА завершився для України перемогою у дивізіоні B, де суперниками «Жовто-блакитних» були команди Словачинни та Чехії.
Таким чином, наша команда підвищилась у класі і отримала право зіграти в елітній групі А, де її суперниками стали збірні Німеччини, Іспанії і Швейцарії. Перше випробовування для підопічних Андрія Шевченко випало на протистояння із швейцарцями.
Очна зустріч суперників відбудеться у Львові на стадіоні «Арен Львів». Аналітики найкращих букмекерських контор України за версією 1football.info, не виділяють фаворита у даному протистоянні. Так, ставки на перемогу збірної України приймаються із коефіцієнтом 2.76, проти 2.64 на успіх Швейцарії. Нічийний результат матчу можливо спрогнозувати за 3.24.
Відзначимо, що у минулому розіграші турніру команда Швейцарії стала переможцем другого квартету, де її суперниками були збірні Бельгії та Ісландії. На стадії плей-офф «Червоно-білі» поступились португальцям (1:3), а у поєдинку за третє місце програли англійцям у серії пенальті.
У майбутніх матчах тренерський штаб збірної України має можливість переглянути у дії нових футболістів. Так, стало відомо, що до складу головної команди країни можуть бути викликані дебютанти Георгій Бущан, Денис Попов, Владислав Супряга, Валерій Бондар та Олександр Тимчик.

Микола Галас

This website uses cookies.