Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі попит на працівників будівельних професій

Будівельна галузь є однією з найважливіших галузей народного господарства. Працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є завжди.

Серед вакансій, які цьогоріч подали роботодавці у службу зайнятості Тернопільської області, майже 4% пропонувались у будівництві житлових та нежитлових приміщень. Упродовж 7-ми місяців поточного року була потреба в 553 фахівцях будівельної галузі, з них 59% – укомплектовані службою зайнятості.
Основна кількість вільних робочих міць вже заповнена, проте станом на 05 серпня 2020 року будівельні організації у Бучацькому, Кременецькому, Тернопільському та Чортківському районах Тернопільської області мають ще 11 актуальних вакансій із зарплатою до 10 тис. гривень. Їм потрібні працівники таких професій, як лицювальник-плиточник, столяр, маляр, штукатур, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій, технік-електрик та інженер-будівельник.
Якщо Ви маєте бажання працювати у будівельній сфері і Вас зацікавили вказані вакансії, зверніться до місцевої районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості або до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Тернопіль за час карантину втратив 100 млн гривень

На Тернопільщину з’їжджаються родини загиблих воїнів з усієї України