Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“У Андрія зростає синочок, в Олександра – донечка”. Четверті роковини за вбитими поліцейськими з Борщівщини

Четверті роковини за загиблими поліцейськими з Борщівщини. Трагедія сталася 22 серпня 2016 року в селі Бабинці.  Чоловік з мисливської рушниці вбив свою дружину і застрелив двох правоохоронців, ще одного поранив. Під час штурму загинув і сам злочинець.

Минає чотири роки, відколи не тільки Тернопільщину, а й всю Україну сколихнула трагічна звістка про загибель під час виконання службових обов’язків двох співробітників Борщівського відділення поліції – 30-річного майора Олександра Рудика і 31-річного капітана Андрія Чернятинського.

Згадати товаришів, поспілкуватися з їхніми рідними на Борщівщину сьогодні приїхали співробітники Головного управління Національної поліції. Разом із колегами з районного відділення вони відвідали могили, де похоронені поліцейські. Андрій Чернятинський спочиває на кладовищі у селі Сапогів, а Олександр Рудик – у рідному селі Шупарка.

Пам’ять жива, біль втрати неминучий, проте тішаться рідні внуками, яких залишили по їхні сини. У Андрія зростає синочок, а в Олександра – донечка. Вони мають знати, що їхні батьки віддали своє життя, виконуючи професійний обов’язок.

В Тернополі відбудеться конкурс патріотичних букетів

Ірина Борисюк змінила імідж і активно займається спортом