Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сходи-піаніно біля Тернопільського ставу “заграють” по-новому

Сходи у вигляді піаніно на пагорбі біля “єлисейських полів” і Тернопільського ставу “заграють” по-новому. Молодь нашого міста долучилася до їх оновлення – розфарбували.

Юні тернополяни відновлюють сходи-піаніно, які торік намалювали у парку Шевченка біля “єлисейських полів”. За рік фарба стерлася, відтак хлопці і дівчата вирішили її оновити.

У парку Шевченка працюють юні тернополяни з проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю», – пише ЗЗ.

Вони третій день поспіль розмальовують сходи на пагорбах поблизу готелю «Тернопіль». “Не вперше долучаюся до різноманітних проектів, але цей особливий. І хочеться зробити щось хороше для нашого міста. Минулого року ті сходи були надзвичайно красивими. А зараз вже виглядають не дуже, треба оновлювати їх. Працюємо, скоро всі зможуть побачити результат”, – каже тернополянка Вікторія.

Організатори проекту наголошують: оновлювати різні об’єкти в місті – ідея юних тернополян. “Радіємо за наших дітей та переконані, що дані ідеї підлітків та молоді потрібно підтримувати та дати можливість їх реалізувати, це надасть їм впевненості, підійме їхню самооцінку, дасть визнання перед оточуючими в конструктивний спосіб”.

61 людина у важкому стані в лікарнях Тернопільщини через коронавірус

У Тернополі перед святами мили Франка зі шланга