Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Цей “історичний” момент один з хлопців знімав на відео та виклав у “сторіс””: розшукали хуліганів, які у Чорткові потрощили зупинку

Муніципальна варта Чорткова встановила особи п’ятьох хлопців, які вночі зламали автобусну зупинку.

Пошуки зловмисників розпочались ще о 8 ранку, інформує Чортківська міська радаЗавдячуючи камерам відеоспостереження, як комунальним, так і приватним, вдалось майже відразу вийти на слід п‘яти молодих хлопців.

Спершу компанія бурхливо веселилась на площі Героїв Євромайдану, після чого пішли вгору по вул. Ст. Бандери. Проходячи повз автобусну зупинку, зупинились, і чомусь вирішили на неї залізти. Хоч конструкція і металева, втім очевидно, що вона не витримала навантаження від ваги відразу кількох хлопців.

Більше того, як згодом виявилось, цей «історичний» момент один з хлопців «героїчно» знімав на відео та виклав у «сторіс» в соціальній мережі Instagram. Завершивши справу, компанія спокійно попрямувала додому.

Фахівці вивчали записи відеокамер, намагаючись знайти найбільш вдалий кадр, де реально було би розпізнати обличчя хлопців. Двоє жителів Чорткова відгукнулись та надали цінну інформацію, котра дозволила встановити особи двох з п‘яти хлопців. А далі – за ланцюговою реакцією – було неважко дізнатись імена решти.

На хлопців складено протоколи про адміністративне правопорушення за статею 152 КУпАП, оскільки всі досягнули 16-річного віку. На жаль, такий штраф (340-1360 грн) можна вважати мізерним. Значно гіршим у даному випадку для них є загальноміський осуд, який, сподіваємось, слугуватиме хорошим уроком на майбутнє для тих, кому в голову ще раз прийде така ідея.

Волонтери Гуманітарного штабу передали Козівській лікарні аналізатор крові

У Тернополі в гуртожитку в дівчини викрали телефон за 19 000 гривень