Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщину з’їжджаються родини загиблих воїнів з усієї України

Вчора, на Кременеччину почали з’їжджатися родини загиблих Героїв. У селі Лішня 7 серпня відбуватиметься Всеукраїнська проща.

Близько 80 членів сімей загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні з Хмельницької, Харківської, Львівської та Кіровоградської областей уже приїхали. Нині очікують ще близько 120 рідних. Про це повідомляють на сторінці ‎Міжнародний благодійний фонд «Галицька громада»‎ Проєкт “Пам’ять Жива”
Людей, які прибули, уже поселили, організовано харчування та екскурсію містом Кременець. Також за участі архієпископа Тернопільського та Кременецького Нестора, єпископа Володимира – Волинського Матфея, Андрія Любуня і отців-капеланів, відбулося архієрейське богослужіння на якій були освячені державний та червоно-чорний прапори, що невдовзі замайорять біля Пантеону.
Завтра, з нагоди свята успіння святої праведної Анни, матері Пресвятої Богородиці, відбудеться архієрейське богослужіння, яке розпочнеться о 9 ранку. Після Літургії освятять фігуру святої праведної Анни біля джерела, неподалік каплиці-пантеону.

У Тернополі попит на працівників будівельних професій

Волонтери Гуманітарного штабу передали Козівській лікарні аналізатор крові