Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Знаю, що син в Царстві небесному. Бог дав, Бог взяв…”, – колишня дружина Віктора Павліка про важку втрату

Дуже важко переживає втрату сина колишня дружина співака Віктора Павліка Лора Созаєва. Співак теж сумує, хоча публічно про це не розповідає.

Нещодавно співак Віктор Павлік та його дружина Лора Созаева поховали 21-річного сина. Павло тривалий час боровся з раком, але хвороба виявилася сильнішою. Його мати у соцмережі відверто поділилася тим, як прийняла смерть хлопця, – пише 0352.

На початку допису Лариса помістила біблійний текст про царя Давида, також подякувала всім підписникам за співчуття. Як стверджує жінка, вона впевнена, що її син потрапив у Царство Небесне.

“За останні дні до мене в друзі надіслали запити тисячі людей. Сподіваюся, ми подружимося і будемо корисними один одному. Сотні коментарів і співчуттів і побажання Царства небесного моєму синові. Значить ви віруючі люди і це прекрасно. Багато приєдналися з цікавості, хто така ця колишня, що про неї пишуть цитують? Ваше хвилювання за мене таке дороге …, і коли ви втішали мене, я хотіла обійняти кожного, і утерти ваші сльози.

Текст про царя Давида я розмістила недарма. Коли дитина хворіла, плакала, стогнала і я … коли син був забраний – я заспокоїлася, я знаю, що він в Царстві небесному і турбуватися нема про що. Бог дав, Бог взяв і ім’я Його благословенне.

Життя триває і я вчуся жити без моє рідної людинки.

Я хочу звернутися до жінок, які важко переживають втрату – наші близькі дані нам на певний період, комусь на більше часу, комусь – на менше, однакових доль немає. Схожі – так, тому ми і шукаємо, і читаємо, і розповідаємо про такі історії один одному і тішимося. Щоб не нашкодити собі, не погіршити або не придбати хвороби, сумувати надмірно небезпечно. Потрібно все віддати в руки Бога і вірити, що Він про все подбає. Адже любить всіх людей без винятку”, — заявила жінка.

Тернополянин погомонів із незнайомкою – позбувся гаманця

Від коронавірусу померла жінка з Борщівщини