Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Звіряче вбивство”: на Тернопільщині тесть зарізав зятя, з’явилося відео з місця злочину (ВІДЕО)

Під час жорсткого конфлікту 60-річний мешканець Теребовлянщини наніс ножем своєму зятю ран, які виявилися несумісними із життям.

У будинку, де трапилося нещастя, мешкали батько, його донька, зять та 5-річний онук. Пенсіонер впродовж останніх років сильно зловживав алкоголем і через це в родині виникали конфлікти. Поліція неодноразово приїжджала на виклики про сімейне насильство та сварки.

Остання суперечка завершилася летально для 30-річного чооловіка. На момент суперечки обоє родичів були напідпитку. Між ними виник конфлікт, в результаті якого тесть схопив зі столу кухонний ніж і наніс ним удар в область серця.

Потерпілий ще зміг вийти на вулицю і впав. На момент сварки в помешканні була й донька дебошира, але втрутитися у розбірки не змогла через травму ноги.

Пораненого чоловіка, який стікав кров’ю, побачили сусіди, поклали у власне авто та поїхали на зустріч швидкій, яку одразу викликали. Проте довезти пораненого до лікарні не встигли. Чоловік помер. Зловмисник у скоєному зізнався.

Чоловіка затримали. Вирішується питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу. За вбивство йому загрожує від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі.

Детальніше дивіться у відео “Т1”.

“Той, хто не вірить у коронавірус, якби пережив те, що я, то вбрав би 10 масок”: 90-річна лікарка про COVID-19

На Тернопільщині водій їхав з похорону і збив на смерть родича

Back to Top