Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Від 15 до 22 тисяч гривень – разові премії для кращих тернопільських науковців

Підтримка науковців дуже важлива, зокрема, й фінансова. Щороку кільком кращим тернопільським науковцям дають одноразову премію від міської ради.

На засіданні сесії Тернопільської міської ради місцеві депутати підтримали рішення про призначення одноразової премії для науковців закладів освіти та наукових установ, що знаходяться на території Тернопільської громади.

«Враховуючи висновки постійних комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, цього року четверо талановитих дослідників та фахівців, які працюють у Тернопільських університетах, отримають грошові премії від 15 до 22 тис. грн», – відзначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, з метою підтримки і стимулювання талановитих, відомих або молодих вчених, дослідників, фахівців, які працюють в закладах освіти та наукових установах на території Тернопільської міської територіальної громади, в серпні 2018-го на сесії міської ради було прийняте рішення про щорічне призначення разових виплат кращим місцевим науковцям.

Коронавірус не злякав: до Почаєва іде багатотисячна хресна хода паломників

Вихованці дитячого будинку в Тернополі вистежили злодія і здали поліції