Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Викинула дитину в туалет і лягла спати…” Що спонукало кременчанку до такого кроку?

Мешканку Кременеччини підозрють у страшному вчинку – викинула новонароджене маля у вигрібну яму дворового туалету.

З післяродовими травмами та сильною кровотечею до медзакладу госпіталізували мешканку одного із сіл Кременецького району. До лікарні жінку, 1986 року народження, якій на роботі стало погано, привіз чоловік, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпілу прооперували. Лікарі повідомили, що жінка на днях народжувала. Остання у пологах не зізнавалася і про відсутність дитини медики повідомили на лінію “102”.

Родичі стверджують, що про вагітність не здогадувалися, бо жінка повної тілобудови і вона до останнього працювала в полі.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів стало відомо, що жителька Кременеччини народила ймовірно в ніч з 18 на 19 серпня. Чоловікові нічого не розповіла, викинула дитину в дворовий туалет і лягла далі спати. 21 серпня вона вийшла на роботу, де їй стало погано.

Про свій вчинок вона не розповідає. Родина підозрюваної забезпечена. Подружжя виховує двох дітей віком 13-ти та 15-ти років.

Даний факт внесено в ЄРДР згідно статті 117 ККУ. Чи родився хлопчик живий встановить судово-медична експертиза. Триває слідство.

 

“Самопочуття не найкраще…” Володимир Труш зізнався, що захворів на коронавірус

Замість бараболь – кали! На Теребовлянщині є дивовижне квіткове поле