Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Букмекери оцінили шанси збірної України в матчі проти Швейцарії

На початку вересня збірна України з футболу зіграє перший матч в елітному дивізіони Лізі Націй УЕФА проти команди Швейцарії.

Через пандемію COVID-19 чемпіонат Європи з футболу було перенесено на літо 2021-го року. Таким чином, збірна України буде готуватись до цього турніру через поєдинки Ліги Націй і відбір до Чемпіонату Світу у Катарі, який відбудеться у 2022 році.
Після затяжної паузи команда Андрія Шевченко збереться на початку вересня, адже третього числа цього ж місяця наша збірна проведе перший поєдинок у новоствореному турнірі. Нагадаємо, що минулий розіграш Лігі Націй УЕФА завершився для України перемогою у дивізіоні B, де суперниками «Жовто-блакитних» були команди Словачинни та Чехії.
Таким чином, наша команда підвищилась у класі і отримала право зіграти в елітній групі А, де її суперниками стали збірні Німеччини, Іспанії і Швейцарії. Перше випробовування для підопічних Андрія Шевченко випало на протистояння із швейцарцями.
Очна зустріч суперників відбудеться у Львові на стадіоні «Арен Львів». Аналітики найкращих букмекерських контор України за версією 1football.info, не виділяють фаворита у даному протистоянні. Так, ставки на перемогу збірної України приймаються із коефіцієнтом 2.76, проти 2.64 на успіх Швейцарії. Нічийний результат матчу можливо спрогнозувати за 3.24.
Відзначимо, що у минулому розіграші турніру команда Швейцарії стала переможцем другого квартету, де її суперниками були збірні Бельгії та Ісландії. На стадії плей-офф «Червоно-білі» поступились португальцям (1:3), а у поєдинку за третє місце програли англійцям у серії пенальті.
У майбутніх матчах тренерський штаб збірної України має можливість переглянути у дії нових футболістів. Так, стало відомо, що до складу головної команди країни можуть бути викликані дебютанти Георгій Бущан, Денис Попов, Владислав Супряга, Валерій Бондар та Олександр Тимчик.

“Ледве в руках втримав!”, – борщівчанин зловив велетенську рибу

Чому «АТБ» вважають драйвером української торгівлі