Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поки тернополянка міняла готівку, злодій заліз в автомобіль і обікрав її

Автозлодії продовжують «полювати» на цінні речі в транспортних засобах. Постраждала від спритних рук жителька обласного центру. У неї викрали з салону автівки наплічник з телефоном.

Зловмиснику, аби вчинити протиправне знадобилося лише декілька хвилин. Жінка припаркувала транспорт біля пункту обміну валют і пішла міняти готівку. А злодій зумів викрасти з сидіння рюкзак. Гроші з гаманця потерпіла взяла з собою, однак у сумці лежали два телефони і зарядний пристрій. Саме ці речі і стали здобиччю автозлодія.

Повернувшись до автомобіля потерпіла не одразу зрозуміла що стала жертвою крадія, адже ніяких пошкоджень авто не виявила. За допомогою звернулася до працівників поліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Правники поліції вкотре наголошують в жодному випадку не залишати цінних речей та готівки в салоні. Ви можете не здогадуватися, що вже потрапили в поле зору автозлодія, паркуючись поблизу адміністративних будівель, торгового центру чи розважального закладу. Там найчастіше викрадають речі професійні злодії скануючи замок. У дворі будинку на майно полюють дрібні крадії які часто розіб’ють скло задля крадіжки.

Будьте обачними!

ДТП у Тернополі: велосипедист не розминувся з автівкою (ФОТО)

Епідемічна ситуація на Тернопільщині відповідає зеленій зоні