Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зеленський призначив двох нових суддів у Тернопільський міськрайонний суд. Хто вони?

Новопризначені судді: ЦАРУК Ірина Михайлівна та МАРЦИНОВСЬКА Ірина Вікторівна.

14 серпня президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення двох нових суддів Тернопільського міськрайонного суду – Ірини Царук та Ірини Марциновської.

Царук Ірина – мешканка Ужгорода Закарпатської області. У 2003-ому році закінчила Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство».

Працювала помічником, а згодом суддею Апеляційного суду Закарпатської області, а після реорганізації суду – помічником судді Закарпатського апеляційного суду.

За результатами кваліфікаційного іспиту набрала 191,625 бала та зайняла 57 позицію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду.

Чоловік Ірини Михайлівни Захарченко Максим несе службу у військовій частині 3047 Національної гвардії України, що дислокується в Житомирі.

Брат судді до 2015-го перебував на посаді в.о.начальника ВДАІ Барського району Вінницької області.

З деклараціями та детальнішою інформацією про суддю Ірину Царук можна ознайомитись на ресурсі zaparkanom.


Марциновська Ірина – мешканка міста Могилів-Подільський Вінницької області. У 2003-ому році закінчила «Київський міжнародний університет» за спеціальністю «Правознавство».
Працювала помічником судді та суддею Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області.

За результатами кваліфікаційного іспиту набрала 194,375 бала та зайняла 40 позицію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду.

З чоловіком Денисом Марциновським не перебувають в офіційному шлюбі, разом виховують доньку. Чоловік судді працює в Головному управлінні Державної фіскальної служби у Вінницькій області. З деклараціями та детальнішою інформацією про суддю Ірину Марциновську можна ознайомитись на ресурсі zaparkanom.

Джерело: “НОВА Тернопільська газета”.

На стало ветерана АТО Івана Федоровича: сиротами залишилися троє дітей

“Великі класи поділять на підгрупи, навчатимуться позмінно”. Що чекає школярів з 1 вересня?