Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На день міста тернопільська “Нива” стартує у Кубку України

Визначено дату, час та місце проведення поєдинку першого попереднього етапу Кубка України між “Карпатами” з Галича та футбольним клубом “Нива” Тернопіль.
Матч відбудеться у п’ятницю, 28 серпня, на стадіоні “Енергетик” у Бурштині Івано-Франківської області. Початок зустрічі о 17:00.
У міжсезоння “Нива” підписала двох нових гравців. Першим новачком жовто-зелених у літнє міжсезоння став 21-річний центральний захисник Семен Вовченко. Контракт із гравцем укладено на 3 роки.
Семен Вовченко є вихованцем запорізького футболу. На дитячо-юнацькому рівні захищав кольори місцевого “Металурга”. А першим професіональним клубом гравця стала луганська “Зоря” у складі якої він виступав у чемпіонаті U-19 та U-21, провівши загалом 101 матч та забивши 12 голів.
Другим новачком клубу у літнє міжсезоння став 24-річний півзахисник Олександр Демченко. Останнім клубом гравця була вінницька “Нива”.
Олександр Демченко є вихованцем саме вінницького футболу. На дитячо-юнацькому рівні виступав за місцеві команди, а також за донецький “Шахтар” та “УФК-Карпати” Львів. На дорослому рівні захищав кольори ФК “Маріуполь”, ФК “Вінниця” та харківського “Металіста 1925”.

Мер-свободівець Сергій Надал передав у Верховну Раду десятки тисяч підписів тернополян на захист української мови (ФОТО)

У Тернополі помер актор, що понад 50 років віддав роботі у театрі (ФОТО)