Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Ситуація дуже складна”: 8-річний Юрчик з Тернопільщини, якого збив п’яний водій, потребує негайної допомоги

8-річному Юрчику Чорному з Прошової потрібна допомога. Хлопчика на велосипеді 8 липня збив п’яний водій. Дитину прооперували, стан важкий. Лікування – дороговартісне, коштів у сім’ї немає.

Тому батьки звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти дитині у лікуванні. Про необхідність збору коштів у мережі Фейсбув повідомила Ірина Семирко, пише Файне місто.

“Вже розійшлась звістка про те, що вчора в селі Прошова сталась ДТП, в якій чудом залишився живим Чорний Юрчик 2012 року народження. Поки проходить досудове розслідування дитині роблять операцію, скільки їх ще потрібно буде – ніхто не знає. Все, чим ми можемо допомогти – це кошти і молитва. Ситуація дуже складна. Тому уклінно просимо допомогти у зборі коштів на лікування Юрчика”, – написала Ірина Семирко.

Відомо, що 8-річний Юрчик разом з іншою дитиною гуляли на дворі. На момент ДТП знаходилися неподалік від домівки. Дівчинка встигла відбігти, коли мчав автомобіль, а хлопчик потрапив під колеса.
Пумбанк 4314 1400 0125 2607 – Наталія Чорна (мама) Телефон: 099 252 20 41
Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 липня близько 18:50 години вечора. Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen. За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Алкотестер “Драгер” показав 2,26 проміле алкоголю. Більш детально – у нашому попередньому матеріалі.

Конопля на 9-му поверсі на даху: у Тернополі чоловік вирощував нарковмісну рослину

Голий чоловік намагався втекти з відділення для хворих на COVID-19 у Києві (ФОТО)