Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як тернополянин через довірливість втратив власні кошти

Довірливість тернополянина обійшлася йому втратою готівки.


Працівники Бережанського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненого щодо мешканця Тернополя. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника.

Потерпілий розповів, що займається пасажирськими перевезеннями. До нього зателефонував потенційний клієнт й попросив забрати людей з сусідньої області. Краянин погодився. Вже в дорозі до нього знову зателефонував незнайомець та попросив здійснити зупинку в Бережанах, аби прихопити з собою електроінструмент за який попросив переказати кошти в сумі 3200 гривень.

Додзвонювач запевнив краянина, що кошти він поверне, коли водій прибуде в пункт призначення. Тернополянин без роздумів здійснив транзакцію, однак згодом зрозумів, що його ошукали, адже телефон аферист вимкнув й більше на зв’язок не виходив

Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до ч. 1 ст. 190 ККУ.

Правоохоронці наголошують мешканцям та гостям краю, бути обачними. Найкраще користуватися перевіреними способами оплати послуг та переказу коштів. Адже шахраї щодня знаходять нові способи, аби майстерно спустошити ваші кишені.

У разі якщо ви потерпіли від рук зловмисників, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».

В Україні тестують 4 препарати від COVID-19 – МОЗ

“Це була остання крапля!”: на Тернопільщині жінку розлютили цукерки з черв’яками (ФОТО)