Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Який букет квітів подарувати: перевірені варіанти від Flowers.ua 

Компанія Flowers.ua займається доставкою квітів та подарунків по Тернополю та по всій Україні. Все, що від вас потрібно, – це заглянути на сайт flowers.ua, вибрати букет, вказати точну адресу одержувача, час доставки і написати слова привітання, які будуть надруковані на фірмовій вітальній листівці. Всі інші клопоти співробітники компанії візьмуть на себе.

Широкий асортимент місцевих та імпортних рослин
У каталозі компанії можна знайти тисячі композицій, зібраних із найрізноманітніших сортів квітів. Це й завжди актуальні троянди, і ніжні лілії та півонії, і екзотичні альстромерії з еустомами, антуріумами та хризантемами сантіні, а також великий вибір польових квітів та кімнатних рослин в горщиках. Доставка квітів по Тернополю від Flowers.ua дозволить вам висловити свої щирі почуття на відстані. Але, якщо ви все ще не визначилися, який саме букет варто замовити, ось перелік найпопулярніших та безпрограшних варіантів від Flowers.ua:

  • VIP букети. Це розкішні композиції для найвибагливіших клієнтів, серед яких можна знайти оберемки голландських троянд, різнокольорові троянди в оригінальному оформленні, різноманітні масштабні композиції та ін.
  • Букети в капелюшних коробках – тренд, який не втрачає своєї популярності вже досить довго. До того ж композиції в коробках довше зберігають свою свіжість.
  • Плетені кошики з квітами, які виглядають дуже романтично.
  • Квіти з фруктами. Не тільки приємний, а ще й корисний презент.
  • Квіти з цукерками і тортами. Безпрограшний варіант подарунка для ласуни.
  • Букети з невеликих м’яких іграшок. Ці оригінальні та незвичні композиції точно будуть до душі кожному, хто пам’ятає щасливе дитинство.

Візьміть участь в створенні власної композиції

Бажаєте зробити дійсно незабутній сюрприз? Доставка букетів за індивідуальним замовленням – це, мабуть, найкращий спосіб проявити увагу і здивувати рідну людину. Тим більше, що ви особисто можете прийняти участь у створенні квіткової композиції разом з флористами компанії Flowers.ua. Тож, надсилайте фото та чекайте на зворотній зв’язок.

Розумна цінова політика

Співпраця з постачальниками з кращих теплиць України без посередників, налагоджені логістичні схеми, майже 20 років роботи та власні квіткові майстерні дають компанії можливість не завищувати ціни на продукцію. Причому вартість самого букета ніяк не впливає на вартість його доставки, буде це VIP композиція з 1001 червоної троянди або скромний букет з 11 ірисів.

На зв’язку 24/7

Звернутися в компанію Flowers.ua з питанням або за допомогою ви зможете будь-яким зручним для вас способом – зателефонувавши по номерам 067 355-77-55, 0-800 50-03-72 або через онлайн-чат служби підтримки. Також у Flowers.ua є акаунти в Instagram та Facebook, на сторінках яких регулярно публікуються новинки сайту та вигідні акційні пропозиції. Підписуйтесь на оновлення, щоб встигнути придбати щось гарне за вигідною ціною.

На Тернопільщині судитимуть студентів, які відправляли дівчат у сексуальне рабство

Зросли пенсія та прожитковий мінімум: скільки тепер будуть отримувати українці