Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі мама двох дітей просить допомоги у небайдужих людей

Тернополянка Ірина Заторська – Іремашвілі просить про допомогу. Жінці необхідна термінова операція, на яку не вистачає 38 тисяч гривень.

“Доброго дня, мене звати Ірина Заторська-Іремашвілі. Зараз мені 38 років. Сама виховую двох діток: синочка 9 років, донечку 6 років. Чоловік з нами не живе.

В 18 років у мене була травма хребта – компресійний перелом зі зміщенням і ущемленням спинного мозку L1, L2-Th8. Внаслідок якої отримала інвалідність 1 Б групи.

Пізніше, під час тренувань, коли вчилась ходити, впала на праву ногу, травмувала коліно та порвала хрестоподібну зв’язку. Як наслідок, починаючи з 2007 року моє праве коліно травмується від будь-якого невдалого кроку.

Зараз мені терміново потрібна операція на колінний суглоб. Стан важкий, дуже боляче ходити, сідати і навіть вставати. Із-за того, що відкладала з операцією, в колінні появилась кіста Бейкера, яку, негайно, потрібно видаляти. Операція дорога (33 000 грн.), а розмір пенсії у мене 1600 грн. Перед операцією потрібно пройти ще обстаження: МРТ і аналізи (це біля 5 000 грн). Якщо не зробити операцію, то за деякий час можу сісти в інвалідне крісло.

Прошу не байдужих допомоги, так як самостійно мені таку суму, близько 38 000 грн. дуже довго потрібно збирати, а час грає проти мене. Вперше звертаюсь із таким проханням, але виходу не має.

Номер карточки: 5168 7554 4032 5336 Заторська-Іремашвілі Ірина Романівна.

Дорога кожна гривня, тому закиньте, хто скільки може, – пише Ірина Заторська – Іремашвілі”.

Коронавірус на Тернопільщині: +32 хворих за добу

У Тернополі та області почастішали крадіжки з автомобілів