Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Не хотіла чоловіку безславної смерті наркозалежного”: дружина репера з України розповіла, навіщо розчленувала його тіло

30 липня у квартирі в Санкт-Петербурзі знайшли розчленованим тіло репера Енді Картрайта. Справжнє ім’я Картрайта — Олександр Юшко. Він народився у 1989 році в українському Ніжині Чернігівської області, але останні роки жив у Росії. У Санкт-Петербурзі він став відомий участю в Versus Battle. Розповідаємо, що відомо про його смерть і про нього самого.

У своєму інтерв’ю Картрайт розповів, що жив в українському Ніжині до 25 років. Він навчався в місцевому педагогічному університеті на викладача англійської мови. Тоді ж захопився репом. У 2013 році він вперше приїхав у Санкт-Петербург і там познайомився з дівчиною, яка врешті стала його дружиною. Її звуть Марина Кохал. Саме до неї невдовзі переїхав Картрайт, пише Громадське.

Наприкінці 2013 року Картрайт записав альбом «Прихід глухого кота», після чого його запросили взяти участь у Versus Battle.

Вчора, 30 липня, Марина Кохал зізналася в тому, що розчленувала тіло репера. У квартирі на Невському проспекті виявили п’ять пакетів з частинами тіла. Поліцейські дізналися про смерть репера від юриста, до якого Кохал звернулася через чотири дні після смерті чоловіка.

Кохал стверджує, що не вбивала чоловіка — за її словами, він помер від передозування наркотиками. За версією Кохал, яку переповів її адвокат, 25 липня вона повернулася додому і побачила непритомного Картрайта, поруч з яким лежав шприц. Тоді дружина вирішила розчленувати і заховати його тіло, а знайомим розповісти, що він зник. Вона пояснила свої дії тим, що не хотіла чоловіку безславної смерті наркозалежного. Поліцейські знайшли в квартирі молоток, ніж, дошку і ножівку по металу Сам шприц, за словами жінки, вона викинула. За даними Baza, весь час, поки Коха розчленовувала тіло чоловіка, в квартирі була їхня дитина.

Матір Марини Кохал знала про дії доньки й допомагала їй позбутися трупного запаху, засипавши тіло сіллю. Мати начебто просила Марину повідомити про те, що сталося, у поліцію. Але сама звертатися у правоохоронні органи не стала, оскільки боялася за дочку.

Друзі репера стверджують, що у Картрайта були проблеми з алкоголем, але наркотиків він не вживав. Попередній аналіз на наявність наркотиків в організмі репера, який провели після виявлення решток тіла, дав негативний результат.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за фактом вбивства. Поки що відомство офіційно не повідомляло, що Кохан має статус підозрюваної. Наразі там лише відзначили, що її діям дадуть правову оцінку.

Сьогодні у Тернополі відбудеться хода випускників. Є зміни у громадському транспорті

Познайомилися у “Фейсбуці”: у Тернополі в парку хлопець займався сексом з семикласницею