Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Показали відео із місця резонансної ДТП на Тернопільщині, де водій збив дитину (ВІДЕО)

Шокуюча аварія сталася на Тернопільщині в селі Прошова: як вже раніше повідомлялося водій, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, збив 8-річного хлопчика.

Дитину госпіталізували у важкому стані в реанімаційне відділення: медики констатували перелом ноги, закриту травму живота, забої грудної клітки та інші тілесні ушкодження.

Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen. Аварія трапилася восьмого липня близько 18:50. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Алкотестер “Драгер” показав 2,26 проміле алкоголю.

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Володимира Гарасиміва, порушник – житель села Смолянка Тернопільського району, 1982 року народження. Він втратив контроль над керуванням автомобілем, виїхав на узбіччя та збив дитину.

Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Водієві інкримінують статтю 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

 

У Тернополі вночі злочинець викрав автомобіль і спалив його

Велике горе: померла мама трьох дітей. Жінку рятували усією Тернопільщиною (ФОТО)