Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де в Тернополі придбати стильне та якісне взуття за доступною ціною?

Українські споживачі надто часто змушені обирати між якістю та вартістю товарів. Купити шкіряне взуття бажають більшість людей. Воно не потребує реклами, асоціюється з максимальним рівнем комфорту, міцністю та практичністю. Але вартість якісного взуття надто висока для багатьох споживачів.

Не поспішайте переглядати свої стандарти. Є можливість придбати якісне шкіряне взуття за демократичною ціною. Її пропонує інтернет магазин взуття Тернопіль Crocus City. Клієнти компанії отримують комплексні переваги.

Чоловіче та жіноче взуття 2020│ Яке придбати у Crocus City?

Компанія співпрацює з найбільшими фабриками України, Турції та Китаю. Магазин пропонує великий вибір взуття на різні сезони. Важлива перевага Crocus City — актуальний асортимент. Тут можна придбати жіноче взуття 2020:
● універсальні та ультрамодні кросівки, спеціальні моделі для різних видів спорту;
● кеди на будь-який смак;
● зручні туфлі лофери, балетки, сліпони, челсі, дербі, моделі на високих підборах;
● черевики та ботільйони;
● босоніжки, сандалі, шльопанці.

Перейти до каталогу жіночого взуття
Кожна категорія представлена великим вибором фасонів. Ви отримаєте можливість купити жіноче взуття з модним декором, підібрати універсальні кольори та яскраві відтінки.
Різноманітно представлене в каталозі Крокус Тернопіль і модне чоловіче взуття 2020:
● кеди та кросівки на різні сезони;
● мокасини, сліпони;
● туфлі дербі та лофери;
● сандалі та шльопанці.
Перейти до каталогу чоловічого взуття
Вартий уваги розділ з туфлями комфорт. Тут можна обрати і купити чоловіче взуття з анатомічним кроєм, що відповідає найвищим вимогам до легкості, гігієнічних характеристик та зручності.
Асортимент магазину охоплює різні стилі, повну розмірну сітку. Тут можна придбати взуття на наступний сезон заздалегідь. Каталог Crocus City постійно поповнюється цікавими новинками, що відповідають актуальним трендам моди.

Магазин взуття Крокус: Які переваги покупки?

Компанія не користується послугами посередників і співпрацює безпосередньо з виробниками. Crocus City — магазин взуття з вигідними цінами. Акції, знижки відбуваються постійно. Слідкуйте за новинами магазину і скористайтеся можливістю заощадити до 50% від початкової вартості позицій у каталозі. Тут діє програма лояльності. Відсоток знижок підвищується у відповідності до збільшення загальної суми покупок у магазині.
Компанія пропонує лише якісне взуття жіноче шкіряне і чоловіче, моделі з нубуку та натуральної замші. Магазин співпрацює лише з надійними фабриками, що користуються бездоганною репутацією на світовому ринку. Все взуття у каталозі має сертифікати, що підтверджуються відповідність виробів сучасним екологічним стандартам і найвищу якість. Клієнти отримують гарантію на 30 днів.
Крокус Сіті пропонує зразковий сервіс:
● кожна позиція в каталозі має якісні зображення та детальний опис взуття;
● тут працюють кваліфіковані консультанти. Вони нададуть вичерпні відповіді на питання про матеріали та технологій виробництва, допоможуть обрати фасони та розміри з урахуванням індивідуальних особливостей будови ваших ніг;
● кілька способів оплати товарів;
● швидке доставлення замовлень у всі регіони України.
Якісне взуття жіноче та чоловіче від відомих виробників, демократичні ціни, модний асортимент — Crocus City пропонує найкращі умови для вигідного шопінгу.

Вода забрала на Тернопільщині понад два десятки життів

“Ні дистанційному навчанню”: у Тернополі батьки школярів влаштували акцію протесту